5 Kebaikan Jamu MUTYARA Oleh Tya Arifin Ini Yang Anda Perlu Tahu

Jamu Mutyara (Gugusan Sumatra) adalah produk utama keluaran Mutyara Beauty yang diasaskan oleh Tya Arifin. Merupakan jamu yang telah dimodenkan tanpa rasa pahit khusus untuk semua wanita.

Seperti yang kita tahu, jamu adalah ubatan herba alam semulajadi yang kebiasaannya diamalkan secara tradisional oleh wanita di Indonesia. Memang jamu itu penuh dengan khasiat tetapi rasanya yang pahit menyebabkan ianya agak sukar untuk diminum.

Disebabkan itulah Tya Arifin mula memperkenalkan Jamu Mutyara ini. Dihasilkan bersama resepi turun-temurun keluarganya sendiri dari Indonesia dan diolah rasanya dengan tambahan makanan sunnah seperti kurma, madu, delima, habatussauda dan bahan herba asli seperti kunyit, halia, kacip fatimah dan manjakani.

Jamu Mutyara mudah diambil. Hanya perlu diamalkan 2 kali sahaja sehari. Rasanya juga tidak pahit dan penuh dengan khasiat untuk dalaman dan luaran wanita. Berikut adalah 5 kebaikan Jamu Mutyara yang anda perlu tahu:

1. Bertenaga & Segar

Membantu anda kekal aktif bertenaga dan segar sepanjang hari dalam menguruskan urusan harian anda. 

2. Muka Berseri

Mencantikkan dan mencerahkan lagi kulit muka. Menjadikan muka anda nampak lebih berseri-seri.

3. Haid Teratur

Mengatasi masalah haid yang tidak teratur, sengugut dan masalah keputihan. 

4. Susu Badan Lebih

Memperbanyakkan lagi pengeluaran susu badan untuk ibu yang sedang menyusu bayi.

5. Menganjalkan Aset

Membantu menganjalkan aset kewanitaan. Merapatkan kawasan intim. Sesuai untuk wanita yang dah berkahwin.

Anda boleh cuba ambil sebotol atau dua botol terlebih dahulu untuk merasakan khasiat kebaikan Jamu Mutyara ini. Harga jualan sebotol hanya RM68 sm / RM76 ss sahaja.

Bagaimana nak dapatkan Jamu Mutyara by Tya Arifin ini? Anda boleh hubungi stokis dan ejen sah berdaftar atau terus saja ke online shop* ini: https://mutyara.officialstore.my 

*Online shop ni terima pembayaran online melalui Billplz (FPX,MEPS,PayPal) dan offline/manual transfer ke akaun Maybank. Penghantaran pula dalam 2-3 hari bekerja menggunakan Pos Laju atau GDEX.