Bagaimana Cara Nak Dapatkan Produk BeauSiti?

BeauSiti – BEAUTÉSSENCE™ adalah produk yang diasaskan dan diamalkan sendiri oleh Dato’ Sri Siti Nurhaliza. Produk ini merupakan minuman botani yang diformulasikan oleh penyelidik dari UKM dengan sokongan bukti kajian saintifik. Telah diuji oleh SIRIM dan UNIPEQ UKM iaitu makmal yang diiktiraf berpiawaian antarabangsa.

BeauSiti – BEAUTÉSSENCE™ mengandungi rumusan sebatian bahan aktif kuasa pemulihan yang bertindak seperti Hydrolized Collagen Peptides, Antioxidant Complex dan Pyhtoestrogen. Diperolehi daripada Ekstrak Roselle, Delima, Aloe Vera, Labisia Pumila, Pueraria Mirifica dan Marine Collagen.

Dengan teknologi Phyto Nutrient C+ dan Nutri-Lock Technology, penyerapan bahan aktif memberikan kesan lebih efektif dan memberi manfaat optimum kepada pengguna. BeauSiti – BEAUTÉSSENCE™ juga terbukti berkesan sebagai agen pencerahan kulit berdasarkan kajian In-Vitro, SIRIM.

Disahkan HALAL daripada JAKIM serta 100% bebas daripada Steroid, Alkohol dan Porcine DNA. BeauSiti – BEAUTÉSSENCE™ juga mengandungi bahan antioksida yang tinggi dan bertindak sebagai agen anti penuaan.

Antara kelebihan dan kebaikan BeauSiti – BEAUTÉSSENCE™ ini ialah:

✔ Melambatkan proses penuaan
✔ Meningkatkan keanjalan aset wanita
✔ Mengawal keguguran rambut
✔ Mengawal berat badan
✔ Menyokong kesihatan menyeluruh

BeauSiti – BEAUTÉSSENCE™ disyorkan untuk diminum sesudu dua kali sehari iaitu pada waktu pagi dan malam.

Bagaimana cara nak dapatkan BeauSiti – BEAUTÉSSENCE™ ini?

Jika anda ingin mencuba khasiat BeauSiti – BEAUTÉSSENCE™ ini, anda boleh terus hubungi stokis dan ejen berdekatan anda atau beli sekarang di online shop* ini: https://beausitisrikandy.officialstore.my

Harga BeauSiti – BEAUTÉSSENCE™ adalah RM125 untuk Semenanjung dan RM138 untuk Sabah, Sarawak & Labuan.

*Online shop ni terima pembayaran online melalui Billplz (FPX,MEPS), PayPal dan offline / manual transfer ke akaun Maybank. Penghantaran pula dalam 2-3 hari bekerja menggunakan Pos Laju Malaysia.