Cara Mudah Nak Dapatkan Produk AS Legacy – Aliff Syukri Secara Online. Klik jer!

Tentu ramai yang dah tahu tentang produk keluaran terbaharu Dato’ Sri Aliff Syukri yang sedang hangat diperkatakan sekarang ini iaitu AS Legacy. Khusus untuk kecantikkan, kesihatan dan penjagaan diri.

Terdapat pelbagai jenis pilihan produk AS Legacy seperti Slimming Bizzy Boddy, Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba, Jamshir Herbal Body Scrub, Bizzy Boddy Contour Cream, Gentel Harumnita dan Harumnita Feminine Wash.

Slimming Bizzy Boddy – adalah sejenis minuman pra campuran berperisa teh hijau yang dapat membantu anda menurunkan berat badan dengan pantas tanpa menahan rasa lapar.

Gel Mandian Bidara Aura 7 Herba – membantu membuang toksin, menghilangkan keletihan, mengurangkan stress dan masalah tidur.

Jamshir Herbal Body Scrub – sabun mandian dengan gabungan herba ayurveda yang dapat membantu mengatasi jerawat badan, kegatalan, menghilangkan bau badan dan mencerahkan permukaan kulit yang gelap.

Bizzy Boddy Contour Cream – losyen panas dengan formulasi terkini untuk pembakaran lemak, menghilangkan kesan kendur dan menegangkan tekstur kulit.

Gentel Harumnita – mengandungi gabungan herba semulajadi nusantara. Baik untuk mengempiskan perut, menganjalkan payudara & punggung, mengetatkan, menghilangkan senggugut dan awet muda.

Harumnita Feminine Wash – pembersih untuk bahagian intim wanita. Membantu memberi kesegaran, menghilangkan bau, mengetatkan dan merapatkan.

Jika anda berminat nak dapatkan produk AS Legacy daripada Dato’ Sri Aliff Syukri ini boleh klik ke online shop berikut: https://aslegacy.officialstore.my

Bagaimana cara buat pembelian? Boleh gunakan pc, laptop, tablet ataupun telefon anda. Mudah jer!

  1. Klik ke online shop: https://aslegacy.officialstore.my/shop/
  2. Pilih produk yang anda inginkan. Contoh: Slimming Bizzy Boddy – 1 unit.
  3. Klik butang “Add to cart”. Kemudian klik “View cart”.
  4. Klik butang “Proceed to checkout” dan masukkan info yang diperlukan.
  5. Pilih cara pembayaran yang anda mahu. Contoh: Billplz Internet Banking.
  6. Klik “Pay with Billplz” untuk membuat pembayaran. Dan masukkan info yang diperlukan.
  7. Setelah berjaya anda akan terima email pengesahan pembayaran serta merta.
  8. Tracking number akan diupdate melalui email dalam masa 24-48 jam.

Pembelian mudah, cepat dan selamat. Terima pelbagai jenis pembayaran online seperti Billplz (CIMB Clicks, Maybank2u, RHB Online, Bank Rakyat, Bank Islam, BSN, Hong Leong Bank dll.) PayPal (juga terima kad debit/kredit Visa & Mastercard). Pembayaran secara offline diterima melalui Maybank. Anda boleh ke mesin deposit wang, ATM atau kaunter.

Penghantaran pesanan diuruskan oleh Master Stokis As Legacy sah daripada HQ menggunakan Pos Laju Malaysia.

Klik sini: AS Legacy Malaysia – Online Shop