Nak Kulit Cerah dan Cantik? Anda Perlu Cuba F BeauShot ni!

Memperkenalkan F BeauShot – 7 Day Formation. Minuman berasaskan tomato yang sedap membantu mencerahkan dan mencantikkan lagi kulit anda dalam masa 7 hari. F BeauShot adalah produk eksklusif terbaru keluaran TruDolly oleh Fazura.

Antara kebaikkan F BeauShot adalah membantu mencerahkan kulit sehingga 3 x tona lebih cerah, mengawal kulit berminyak, memudarkan jeragat, mengurangkan kedutan halus, mengecilkan pori, memudarkan parut dan menjadikan kulit lebih glowing gituuu..

F BeauShot didatangkan di dalam sebuah kotak mengandungi 7 sachet minuman bersaiz 35ml (sedia untuk diminum / ready to drink) untuk penggunaan selama 7 hari. Anda hanya perlu minum satu sachet pada waktu malam sebelum tidur setiap hari.

Anda nak cuba F BeauShot?

Boleh dapatkan secara online di sini: https://trudolly.officialstore.my

Pembelian mudah, cepat dan selamat. Terima semua jenis pembayaran online seperti FPX, PayPal, Kad Debit & Kredit. Pembayaran secara offline juga diterima melalui Maybank. Anda boleh ke kaunter atau mesin deposit atau ATM.

Step-by-Step Cara pembelian: 

  1. Klik ke online shop: https://trudolly.officialstore.my/shop
  2. Pilih kuantiti produk yang anda nak.
  3. Klik butang Buy Now. Kemudian klik View Cart.
  4. Klik Proceed to Checkout dan masukkan info.
  5. Pilih cara pembayaran dan lengkapkan proses.

Setelah berjaya anda akan terima email pengesahan dan tracking number akan dihantar ke email atau WhatsApp anda dalam masa 24 – 48 jam.

Pembelian boleh dibuat menggunakan PC, laptop, tablet atau telefon pintar anda.

Dapatkannya sekarang di sini: TruDolly Malaysia by Fazura – Online Shop