Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Revolusi Makanan Rendah Karbohidrat dan Rendah Kalori. Jom Diet Secara Sihat!

Nasi, mee dan kuey teow sudah menjadi makanan lazim untuk rakyat Malaysia. Tetapi tahukah anda, sepinggan nasi putih biasa mengandungi hampir 240 – 310 kalori? Dan untuk membakar kalori ini anda perlu berjalan kaki selama 1 jam atau berjogging paling kurang pun 30 minit.

Jika kalori yang berlebihan ini tidak dibakar, ia akan bertukar menjadi lemak dan akan tersimpan di dalam badan serta akan menyebabkan pertambahan berat badan.

Bagaimana pula nak hidup kalau tak nak makan nasi, mee atau kuey teow? Tambah-tambah lagi nasi, sehari tak makan pun dah rasa lain macam. Nak diet macam mana kalau macam ini.

Mujur ada terbaca mengenai tumbuhan organik konjac ini, yang sudah lama diamalkan oleh masyarakat di Jepun bagi menggantikan makanan ruji mereka seperti nasi. Mengandungi kadar kalori dan karbohidrat yang rendah dan sesuai diambil bagi mengamalkan diet seimbang.

Antara kebaikan yang terdapat dalam konjac ini ialah tinggi kandungan serat, mengawal selera makan, mengurangkan kadar serap kolesterol, mengawal paras gula dalam darah dan membuang toksin dalam badan.

Masa dulu nak cari produk konjac ini agak susah sikit dekat Malaysia ni. Tetapi sekarang dah mudah setelah pihak Es & Ef Enterprise melancarkan rangkaian produk mereka yang berasaskan daripada konjac ini iaitu KURUS KONJAC.

Terdapat dalam 3 jenis pilihan utama iaitu dalam bentuk nasi, mee dan juga kuey teow. Jadi bagi anda yang nak berdiet secara sihat bolehlah cuba KURUS KONJAC ini bagi menggantikan makanan harian anda yang tinggi kalori dan karbohidrat tu.

Produk KURUS KONJAC ini diperakui halal, bebas gluten, tidak hanyir dan bertekstur lembut. Sangat mudah dan cepat untuk disediakan. Hanya 5 minit je dah siap!

KURUS KONJAC sesuai untuk diet kalori, diet atkins, pesakit kencing manis, anak autism, masalah sembelit, diet vegetarian dan turut membantu dalam proses menurunkan berat badan.

Dan yang bagusnya sekarang ini, anda boleh mendapatkan produk KURUS KONJAC ini secara online ini di sini: https://www.konjacfood2u.com

Lebih mudah, cepat & selamat dengan jaminan wang dikembalikan 100% jika pesanan tidak diterima dalam masa 14 hari bekerja.

Terima pelbagai jenis pembayaran menerusi Billplz (FPX, Maybank2u, CIMB Click, Bank Islam, Bank Rakyat, BSN, RHB Online, Public Bank, Hong Leong etc.) PayPal (Visa/Mastercard) dan secara offline melalui cash deposit dan ATM transfer ke Maybank.

Dapatkannya sekarang di sini. Klik https://www.konjacfood2u.com/shop