Wow! Tak Sangka Berat Turun Lebih 10kg Dalam Masa 20 Hari Dengan Freaky Fitz

Sekitar tahun 2019 yang lalu, pelakon popular Shaheizy Sam telah nekad untuk menyahut cabaran turunkan berat badannya yang naik mendadak demi untuk menjayakan sesi pengambaran filem terbarunya (Polis Evo 3). 

Dan ternyata tindakannya itu telah berjaya membuahkan hasil apabila berjaya menurunkan berat badannya sebanyak 10kg  dalam masa 20 hari sahaja dengan mengamalkan diet yang betul serta di bantu dengan pengambilan produk Freaky Fitz.

Hasil kejayaan itu menyebabkan Shaheizy Sam berasa teruja untuk berkongsi pengalamannya menurunkan berat badan dengan pantas dan secara sihat. Shaheizy Sam kemudian telah mempelawa peminatnya yang ingin dibantu dalam proses menurunkan berat badan dalam cabaran 20 hari bersama Freaky Fitz. 

Cabaran 20 hari itu telah disahut oleh lebih 33 orang peminatnya dan wow! Setelah tamat tempoh cabaran 20 hari tersebut, ada peminatnya yang telah berjaya turun berat badan sehingga hampir 16kg. Ini ternyata menunjukkan masalah berat badan dapat di atasi dengan pantas melalui kaedah yang betul dan sihat.

Mahukah anda menurunkan berat badan sambil dibantu dengan Freaky Fitz? Jika anda mahu, boleh cuba dulu dengan pengambilan sebotol (14 sachet). Sesuai untuk penggunaan selama 14 hari. Dibancuh bersama 150-200ml air sejuk atau panas dan minum sebelum sarapan pagi. 

Untuk pengetahuan anda, Freaky Fitz adalah minuman pra campuran berperisa teh lemon markisa yang sangat sedap. Anda perlu cuba Freaky Fitz sekiranya sebelum ini dah pernah cuba produk lain tapi tak menjadi. Pengambilan Freaky Fitz juga dapat membantu memberi tenaga tambahan.

Harga jualan Freaky Fitz ialah RM79 sebotol. Jika ada penjual yang menawarkan harga murah sangat tu anda dinasihati berhati-hati kerana dikhuatiri produk tersebut palsu (fake).

Anda boleh dapatkan Freaky Fitz original daripada stokis dan ejen sah berdaftar secara online atau boleh terus buat pembelian di online shop ini: https://freakyfitz.officialstore.my/ – Lebih mudah, cepat & selamat!